Skip to main content

Diner

Een hapje eten? Bij Pins & Pints Bowling kun je zowel met kleine als grote groepen in een gezellige ambiance genieten van onze uitgebreide borrelkaart, BBQ, Pizzarette en van warme en koude buffetten.

“Pizzarette”

Kom gezellig pizza eten! Stel zelf je mini pizza’s samen en bak ze direct aan tafel af in je eigen steenoven. Combineer het met 1 of 2 uurtjes bowlen en je maakt er samen met vrienden, familie of collega’s een gezellig uitje van.

Wil je alleen komen Pizaretten, zonder te bowlen? Ook dat is mogelijk!

Lees meer

“Tafelgrillen”

Onze klassieker! Bereid zelf aan tafel het lekkerste barbecuevlees van Gildeslagerij Hermanns uit Nederweert op een indoor tafelgrill. Bij het vlees worden salades en koude schotel geserveerd en daarnaast brood, smeersels, sausjes en friet. We bieden 3 arrangementen aan, die alleen verschillen in soorten vlees.

Wil je alleen komen grillen, zonder te bowlen? Ook dat is mogelijk!

Lees meer

“Buffetten”

Liever een buffet in plaats van tafelgrillen of Pizzaretten? Vanuit de keuken van Eetcafé De Kleine Winst bieden we diverse tapas- en warme en koude buffetten aan vanaf € 23,50 per persoon. Mogelijk vanaf 20 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je alleen komen buffetten, zonder te bowlen? Ook dat is mogelijk!

Lees meer

“De Kleine Winst”

Wij hebben geen à la carte menukaart. Maar bij ons partnerbedrijf Eetcafé De Kleine Winst bereiden ze graag een heerlijke maaltijd voor je. Kijk snel wat voor lekkers ze te bieden hebben!

Lees meer