Skip to main content

Bowlen bij Pins & Pints

LED Bowlen bij Pins & Pints Bowling is een unieke belevenis. Onze 12 moderne volautomatische (white lanes) bowlingbanen zijn voorzien van speciale LED verlichting dat garant staat voor fantastische kleureffecten met daarbij speciale audio en video. Gooi een spectaculaire strike of een knallende spare en je wordt beloond met mooie lichteffecten.

Onze bowling beschikt over het modernste scoringssysteem. Iedere baan is voorzien van een touchscreen console, waarop je zelf eenvoudig de namen invoert en je eigen thema en spelvorm kiest. Uiteraard zijn er leuke kindervarianten. Je kunt zelfs je eigen foto bij je naam plaatsen!

Uitgespeeld? De console biedt je een uitgebreide analyse van je resultaten. Na afloop is er bovendien een volledig uitgeprint scoreoverzicht te verkrijgen aan de bar.

Pins & Pints Bowling is sfeervol ingericht met een gezellige bar, lounge gedeeltes en ruimtes waar je kunt darten, tafelvoetballen en biljarten. Kortom Pins & Pints Bowling biedt je volop entertainment voor een geslaagd uitje.

✓ 12 ultramoderne bowlingbanen
✓ White Lanes met LED verlichting én videowall
✓ Airco aanwezig
✓ Modernste scoringssysteem

✓ Automatische goothekjes voor kinderen
✓ Diverse arrangementen
✓ Bar & Lounge
✓ Drank, grillen, Pizzarette, buffet en hapjes

✓ Biljarts
✓ Tafelvoetbal
✓ Darts
✓ Besloten feest mogelijk

Eten en drinken

Een hapje of een drankje mag tijdens het bowlen uiteraard niet ontbreken. Bij Pins & Pints Bowling kun je zowel met kleine als grote groepen in een gezellige ambiance genieten van onze uitgebreide borrelkaart, BBQ, Pizzarette en van warme en koude buffetten. Bekijk onze kaart of bekijk onze speciale arrangementen.

Kaart  Arrangementen