Skip to main content

Reserveren

Reserveer hier jouw bowlingbaan of arrangement! Klik op de onderstaande button en zie meteen of de door jou gewenste reservering mogelijk is. Je reservering kan definitief voldaan worden door betaling met iDeal.

Reserveer hier!

Om no-shows te voorkomen, ontvang je van ons een betaalverzoek om je reservering definitief te maken, wanneer je een telefonische reservering of een reservering via e-mail plaatst. Wordt het betaalverzoek niet voldaan, dan wordt je reservering geannuleerd.

Reserveringen voor vrijdagen, zaterdagen en zondagen nemen wij op de dag zelf enkel via ons online reserveringssysteem aan.

Heb je een cadeaubon die je wilt gebruiken, of wil je de baanhuur via het tegoed van je vippakket voldoen? Maak dan online een reservering en betaal deze via iDeal. De aanbetaling wordt tijdens je bezoek aan onze bowling verrekend.

Bij een tijdige afmelding ontvang je een annuleringsvoucher om een nieuwe reservering te kunnen maken of wordt in enkele gevallen de aanbetaling teruggestort. Zie hiervoor onze reserveringsvoorwaarden.

Voor sommige arrangementen geldt dat er nog niet direct afgerekend hoeft te worden. Deze reservering geldt als een aanvraag. Wij gaan eerst de beschikbaarheid controleren. Wanneer er voldoende plaats is, sturen wij de reserveringsbevestiging en een betaalverzoek.

 

Bij reservering ga je akkoord met onze reserveringsvoorwaarden.