Bowlen bij Pins & Pints

LED Bowlen bij Pins & Pints Bowling is een unieke belevenis. Onze 12 moderne volautomatische (white lanes) bowlingbanen zijn voorzien van ultra moderne en interactieve lichteffecten. Gooi een spectaculaire strike of een knallende spare en je wordt beloond met een oogverblindende lichtshow.

De puntentelling bij het bowlen wordt bijgehouden met de nieuwste computerapparatuur. Je geeft de namen van de spelers door aan één van onze medewerkers. De namen worden ingevoerd in de computer en de computer doet de rest. Op monitoren die boven de banen hangen kun je vervolgens jouw prestaties aflezen. Na afloop is een volledig uitgeprint scoreoverzicht te verkrijgen aan de bar.

Pins & Pints Bowling is sfeervol ingericht met een gezellige bar, lounge gedeeltes en ruimtes waar je kunt darten, tafelvoetballen en biljarten. Kortom Pins & Pints Bowling biedt je volop entertainment voor een geslaagd uitje.

✓ 12 ultramoderne bowlingbanen
✓ White Lanes met LED verlichting
✓ Airco aanwezig
✓ Puntentelling computer gestuurd

✓ Automatische goothekjes voor kinderen
✓ Diverse arrangementen
✓ Bar & Lounge
✓ Drank, grillen, Pizzarette, buffet en hapjes

✓ Biljarts
✓ Tafelvoetbal
✓ Darts
✓ Besloten feest mogelijk

Eten en drinken

Een hapje of een drankje mag tijdens het bowlen uiteraard niet ontbreken. Bekijk onze kaart of bekijk onze speciale arrangementen.

Kaart  Arrangementen