Skip to main content

Vacature gastheer / gastvrouw

Door 1 maart 2021augustus 18th, 2023Vacatures

We richten onze blik op de toekomst en hopen dat we vanaf dit voorjaar weer mogen doen wat we het liefste doen: onze gasten dag in dag uit laten genieten van een complete horecabeleving. En daarvoor zoeken we enthousiaste collega’s!

Eetcafé De Kleine Winst en Pins & Pints Bowling zijn twee horecabedrijven gevestigd in Nederweert. Twee bedrijven met een geheel verschillende uitstraling en uiteenlopende activiteiten, maar met één heel belangrijke overeenkomst: de gast staat centraal. Wie onze zaken bezoekt, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Hoe leuk is het om daar iedere dag weer aan bij te kunnen dragen?

Op dit moment zijn we volop bezig met het uitbreiden van ons eetcafé De Kleine Winst. Door samenvoeging met ons buurpand ontstaat een prachtige ruime horecazaak met groot terras, waar volop gegeten, geborreld, ontmoet, gefeest en gedanst kan worden, allemaal in een sfeer en met het comfort van nu.

Werken bij ons betekent dat je je moet kunnen vinden in ons DNA (gastvrij, toegankelijk, de nodige humor en aandacht voor muziek en evenementen) en dat je kunt rekenen op:

  • Werken in een gemotiveerd en hecht team dat wat voor elkaar over heeft;
  • Heel veel afwisseling doordat je in twee verschillende bedrijven met uiteenlopende activiteiten werkt;
  • Werktijden die in overleg worden vastgesteld, met een fijne afwisseling tussen dag- en avonddiensten, week- en weekenddagen;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Jouw ideeën en zelfstandigheid stellen we erg op prijs.
  • Een marktconform salaris en fijne secundaire voorwaarden;
  • Spreekt ons DNA jou aan en lijkt het jou geweldig om samen met ons de uitbreiding van onze zaak vorm te geven en alle uitdagingen die daarbij komen kijken? Kijk dan snel of één van onze vacatures aansluit bij jouw profiel en wensen.

Als gastheer of gastvrouw ontvang je onze gasten en zorg je ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Samen met de eigenaren en bedrijfsleider zorg je voor de aansturing van het personeel en weet je het team te motiveren om iedere dag te streven naar perfectie. Je bent in staat zelfstandig de zaak te openen en te sluiten en zorgt ervoor dat de dagrapportages helemaal kloppend zijn.

Jouw inbreng en ideeën worden zeer gewaardeerd en er is veel ruimte om leuke evenementen te organiseren. We vinden het, zowel voor jou als voor ons, belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen. Ervaring is niet noodzakelijk, een enthousiaste en gastvrije instelling is dat wel. Het aantal uren en werkdagen gaan in overleg (20 tot 38 uur mogelijk).

Interesse? Stuur je motivatie en je CV naar neeltje@pinsandpintsbowling.nl.

We maken graag kennis met je!