Skip to main content

Vacature zelfstandig werkend kok

Door 1 maart 2021augustus 18th, 2023Vacatures

We richten onze blik op de toekomst en hopen dat we vanaf dit voorjaar weer mogen doen wat we het liefste doen: onze gasten dag in dag uit laten genieten van een complete horecabeleving. En daarvoor zoeken we enthousiaste collega’s!

Eetcafé De Kleine Winst en Pins & Pints Bowling zijn twee horecabedrijven gevestigd in Nederweert. Twee bedrijven met een geheel verschillende uitstraling en uiteenlopende activiteiten, maar met één heel belangrijke overeenkomst: de gast staat centraal. Wie onze zaken bezoekt, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Hoe leuk is het om daar iedere dag weer aan bij te kunnen dragen?

Op dit moment zijn we volop bezig met het uitbreiden van ons eetcafé De Kleine Winst. Door samenvoeging met ons buurpand ontstaat een prachtige ruime horecazaak met groot terras, waar volop gegeten, geborreld, ontmoet, gefeest en gedanst kan worden, allemaal in een sfeer en met het comfort van nu.

Werken bij ons betekent dat je je moet kunnen vinden in ons DNA (gastvrij, toegankelijk, de nodige humor en aandacht voor muziek en evenementen) en dat je kunt rekenen op:

  • Werken in een gemotiveerd en hecht team dat wat voor elkaar over heeft;
  • Heel veel afwisseling doordat je in twee verschillende bedrijven met uiteenlopende activiteiten werkt;
  • Werktijden die in overleg worden vastgesteld, met een fijne afwisseling tussen dag- en avonddiensten, week- en weekenddagen;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Jouw ideeën en zelfstandigheid stellen we erg op prijs.
  • Een marktconform salaris en fijne secundaire voorwaarden;
  • Spreekt ons DNA jou aan en lijkt het jou geweldig om samen met ons de uitbreiding van onze zaak vorm te geven en alle uitdagingen die daarbij komen kijken? Kijk dan snel of één van onze vacatures aansluit bij jouw profiel en wensen.

Bij de uitbreiding van ons eetcafé zal ook onze keuken een enorme transformatie ondergaan. De komende maanden wordt een geheel nieuwe keuken opgeleverd, inclusief de modernste apparatuur. Onze menukaart bestaat uit toegankelijke gerechten, maar met ruimte voor een eigen creatieve twist. Een houtskoolgrill zal in ons nieuwe concept een belangrijke rol spelen.

Je komt te werken in een gemotiveerd en hecht team, waarin we er echt naar streven om samen alle processen uit een horecakeuken tot in perfectie uit te voeren. Zelfstandigheid vinden we heel belangrijk, en we vinden het ook heel fijn als je zelf met nieuwe ideeën en initiatieven komt.

Wanneer je je bij ons team voegt, weet je zeker dat je een mooie uitdaging te wachten staat. Vanwege onze ruime openingstijden is er een fijne afwisseling tussen dag- en avonddiensten, week- en weekenddiensten mogelijk. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden dik in orde.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, in een geweldig leuk team en werkend met de nieuwste apparatuur? Stuur dan snel je motivatie en CV naar neeltje@pinsandpintsbowling.nl.

We maken graag kennis met je!