Skip to main content

Vacature medewerker bediening

Door 1 maart 2021augustus 18th, 2023Vacatures

We richten onze blik op de toekomst en hopen dat we vanaf dit voorjaar weer mogen doen wat we het liefste doen: onze gasten dag in dag uit laten genieten van een complete horecabeleving. En daarvoor zoeken we enthousiaste collega’s!

Eetcafé De Kleine Winst en Pins & Pints Bowling zijn twee horecabedrijven gevestigd in Nederweert. Twee bedrijven met een geheel verschillende uitstraling en uiteenlopende activiteiten, maar met één heel belangrijke overeenkomst: de gast staat centraal. Wie onze zaken bezoekt, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Hoe leuk is het om daar iedere dag weer aan bij te kunnen dragen?

Op dit moment zijn we volop bezig met het uitbreiden van ons eetcafé De Kleine Winst. Door samenvoeging met ons buurpand ontstaat een prachtige ruime horecazaak met groot terras, waar volop gegeten, geborreld, ontmoet, gefeest en gedanst kan worden, allemaal in een sfeer en met het comfort van nu.

Werken bij ons betekent dat je je moet kunnen vinden in ons DNA (gastvrij, toegankelijk, de nodige humor en aandacht voor muziek en evenementen) en dat je kunt rekenen op:

  • Werken in een gemotiveerd en hecht team dat wat voor elkaar over heeft;
  • Heel veel afwisseling doordat je in twee verschillende bedrijven met uiteenlopende activiteiten werkt;
  • Werktijden die in overleg worden vastgesteld, met een fijne afwisseling tussen dag- en avonddiensten, week- en weekenddagen;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Jouw ideeën en zelfstandigheid stellen we erg op prijs.
  • Een marktconform salaris en fijne secundaire voorwaarden;
  • Spreekt ons DNA jou aan en lijkt het jou geweldig om samen met ons de uitbreiding van onze zaak vorm te geven en alle uitdagingen die daarbij komen kijken? Kijk dan snel of één van onze vacatures aansluit bij jouw profiel en wensen.

Op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? In ons bedrijf komen alle facetten van de horeca aan bod: drankjes maken en rondbrengen, bestellingen opnemen, diners uitserveren, feesten en stapavonden verzorgen, reserveringen aannemen, ervoor zorgen dat onze gasten kunnen starten met bowlen, afwassen, poetswerkzaamheden, voorraden aanvullen. Geen dienst is hetzelfde.

Heb je nog geen ervaring op horecagebied, dan is dat geen enkel probleem. Ons ervaren team leidt je graag op. Een enthousiaste en gastvrije uitstraling vinden we wel heel belangrijk. Samen bespreken we op welke dagen en voor hoeveel uur je inzetbaar bent. In de vakanties is er de mogelijkheid om meer te werken.

Interesse? Stuur een mail naar neeltje@pinsandpintsbowling.nl zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

We horen graag van je!